T: 0492 319 60 - M: 070-381 12 91 alt M: 073-030 38 12 info@vimmerbybowling.se

BOWLING, RESTAURANG OCH BAR – EXTRAPERSONAL
till Vimmerby och Gamleby Bowlinghall

Är du intresserad av ett roligt extrajobb där du får arbeta med härliga kollegor med varierande arbetsuppgifter?

Arbetsuppgifter
Hos oss är man en allt i allo, med allt från köks-, restaurang-, bar- till bowlingverksamhet vid båda våra bowlinghallar i Vimmerby och Gamleby. Med det menas enklare köksgöromål som att bistå vid matlagning, beställa, fylla på varor. Servering i restaurang och försäljning vid bar och kassa.
Fredag-och lördagskvällar kan det vara mycket i baren, plocka disk, påfyllning av kylar etc. Du kommer om du inte redan har kvalifikationerna att få lära dig grunderna i våra bowlingmaskiner. I vårt bowling-team sköter du bl.a. bokningar av banor,  instruera grupper och ser till att våra gäster får absolut bästa service när de besöker vår anläggning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som älskar service och gillar att arbeta i ett team med känsla för det ”lilla extra” och är flexibel. Vi ser helst att du är minst 20 år gammal,  tidigare erfarenheter från bar, restaurang eller annat serviceyrke. Är du bowlingintresserad, och teknikintresserad är det ett plus men ej ett krav.  Svenska i tal och skrift är ett krav. B-körkort och tillgång till bil är även det ett krav då det blir arbete i båda våra bowlinghallar i Gamleby

Anställning Timanställd extrapersonal
Arbetstider
 Kvällar och helger
Lön Enligt överenskommelse

Ansökan Skicka CV, personligt brev och foto till per.carlsson@gambowl.se. Märk ”extrajobb bowling” i ämnesfältet.