KÖKSPERSONAL till RESTAURANG OCH BAR

Vill du bli en vårat team, en karriär inom restaurangbranschen och ett företag där det går snabbt att växa? Eller vill du bara ha ett extra jobb vid sidan av studierna? Då har du kommit rätt! Nu söker vi efter kökspersonal till våra enheter i Vimmerby!

Vi söker både kockar och köksbiträden,

  • En kock tillsvidareanställning
  • En kock visstidsanställning maj till oktober som kan bli tillsvidareanställning
  • 4-6 köksbiträden

Arbetstid och varaktighet

  • Heltid
  • Deltid
  • Timmar
  • Varaktighet från 5 månader till tillsvidareanställning

Vilka är Classic Bowl Vimmerby?
Classic Bowl Vimmerby är mest känd för sin restaurang och bowlinghall i Vimmerby. Classic Bowl bedriver sin verksamhet med framgång på 20-talet bowlinghallar och restauranger från Stockholm i norr till Helsingborg i söder. Vår ambition är att Classic Bowl ska associeras med god kvalité och fantastisk service. Vi själva bedriver utöver vår verksamhet i Vimmerby även Classic Bowl i Gamleby. Nu kommer vi utöka vår verksamhet i Vimmerby med ytterligare en restaurang.

Det viktiga för oss är att oavsett vilket mål du har för framtiden så har vi garanterat en plats för dig. Hos oss är det dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå.

Vad innebär jobbet som Kökspersonal hos oss?
Tjänsten innebär att du jobbar i köket, som kock har du helhetsansvaret tillsammans med arbetsplatsansvarig, som köksbiträde samarbetar du nära kocken. Du/ni ser till att det är rent i köket och att egenkontroller följs. Som kökspersonal på Classic Bowl Vimmerby arbetar du i team och det är därför viktigt att du är en lagspelare och förstår vikten av kommunikation och gruppsamverkan. Under höst, vinter och vår innebär våra tjänster mycket att jobba kvällar och helger, sommarperioden maj-september är det mest dagtid som gäller.

Vem är du?
Vi söker dig som gillar ett högt arbetstempo, är serviceinriktad och älskar att jobba med människor. Du tycker om att jobba med andra och vill ha en karriär i restaurangbranschen. Ett krav är att utan problem kunna kommunicera på Svenska

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en fartfylld arbetsplats som är mitt under expansion vilket innebär mycket goda möjligheter att utvecklas med företaget.

Vi är anslutna till Almega kollektivavtal för personal i restaurang- och bowlinganläggningar.

Vi ser fram emot att höra av dig, tveka inte. Skicka din ansökan till jobb@vimmerbybowling.se, sista ansökningsdag 2023-02-10.